Met ruim 80 stallen en diverse weiden voor de verhuur, 3 rijbakken, een paddock, een gezellige kantine met plateservice, een minicamping en natuurlijk onze paarden, pony's en personeel proberen wij uw verblijf tot een groot succes te maken. Naast wandelen met shetlanders, speciaal voor de allerkleinsten, kunt u bij ons ook uw paard of pony stallen, lessen en privélessen volgen, of wat dacht u van een mooie buitenrit maken in onze prachtige omgeving.

Voor groepen kunnen er diverse arrangementen worden samengesteld, afhankelijk van het budget, mail ons, en wij maken een passende offerte voor u.

Ook voor bedrijfsuitjes kan een mooie offerte worden gemaakt, evt aansluitend met een feestavond.

Heerlijk voor de allerkleinste, u kunt zelf een half uur of uur met een Shetlander gaan wandelen, waarbij uw kleine er op mag rijden.

Manege Grol beschikt over een kantine welke uit veel hout is opgebouwd waardoor er een gezellige sfeer ontstaat.

Hierdoor lijkt het op een bruin eetcafé waar u heerlijk een drankje kunt drinken of een hapje kunt eten. Er is een zeer uitgebreide menukaart van frites, kroketten enz. tot aan hele menu’s toe, bv biefstuk, spareribs, mosselen, schnitzel en nog veel meer...

Download hier onze menukaart

Ontbijt en lunchtafel is mogelijk, hiervoor moet u wel reserveren.

In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons dakterras waar u over de weides kunt uitkijken, en genieten van een biertje of wijntje met een bittergarnituur.

Wij begeleiden buitenritten vanaf 1 persoon tot maximaal 16 personen.

Dit doen wij het gehele jaar door.

Ons bedrijf biedt u ook de mogelijkheid om onder begeleiding met u zonder andere gasten buiten te rijden.

Paardenwelzijn, Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog aangeschreven.

Iedere gast van manege grol willen wij met een fijn gevoel graag nog een keer terugzien voor een buitenrit of les, en daarom willen wij vooraf graag aan u duidelijk maken wat wij bij de buitenritten bedoelen met beginners, half gevorderde en gevorderde ruiters.

Wij verstaan onder beginners: Mensen die nog nooit op een paard hebben gezeten, of een enkele keer maar niet minimaal 1 jaar les hebben gehad.

Wij verstaan onder half gevorderde ruiters: Mensen die les hebben gehad, goed kunnen draven zonder het zadel of manen vast te houden en kunnen licht-rijden en doorzitten. Voor deze rit hoeft u niet te kunnen galopperen.

Wij verstaan onder gevorderde ruiters: Mensen die goed goed kunnen draven zonder het zadel of manen vast te houden, en goed kunnen licht-rijden en doorzitten, goed kunnen galopperen en een rengalop aankunnen en evt. een klein sprongetje..

Wanneer u twijfelt aan uw kunnen is het beste om eerst een les te boeken, en aan onze instructrice te vragen of u met een gevorderde rit mee kunt doen. Dit voorkomt teleurstellingen.

Onze begeleidsters en begeleiders hebben de bevoegdheid om binnen 5 minuten na aanvang van de buitenrit een test te doen waarin bekeken wordt of iedereen gevorderd genoeg is voor de half gevorderde rit of de gevorderde rit. Bij twijfel worden de mensen die op dat moment niet aan onze eisen voldoen teruggestuurd in verband met de veiligheid voor uzelf en voor ons paard. Veiligheid staat bovenaan! Dit is vervelend voor u als gast, maar ook voor ons. Wij kunnen dan ook geen geld terug geven, maar bieden u dan een andere rit aan, meestal is dit op een andere dag.

Voor mensen die hun paard bij ons stallen is het belangrijk om te weten dat wanneer u bij ons rijdt een veiligheidscap CE goedgekeurd een verplichting is, zonder deze cap mag er niet gereden worden. Dit is in uw belang en in ons belang.